VÄLKOMMEN TILL MIN MUSIKER HEMSIDA!

Är du vuxen och vill förverkliga dina drömmar om att lära dig spela saxofon eller klarinett? Eller kanske har du spelat och vill lära dig mer? Tveka inte att ta kontakt med mig. här
BEGRAVNINGAR

Det finns få händelser i livet som förändrar ens tillvaro så radikalt som när en anhörig avlider, en situation som vi kanske tidigare aldrig ställts inför. Det kan vara svårt att inse vad som har hänt.

Ett av de val du står inför när du planerar en begravning, är vilken typ av musik som ska spelas på ceremonien. Orgelmusik inleder och avslutar oftast en traditionell begravnings-gudstjänst. Man kan också välja till om man vill anlita en solist.

Ni kan med fördel anlita mig som musiker på instrumentet - SAXOFON. Jag är ofta anlitad som musiker vid begravningar i Norrbottenslän och har en gedigen erfarenhet av dessa arrangemang.

Ni väljer själv låtar och hur ni vill att dessa skall spelas. Jag producerar egna bakgrunder till era valda melodier och därför behövs inte någon orgel- och/eller pianoackompanjemang.

Exempel på låtar vid begravningar: Håll mitt hjärta, Gabriellassång, I din himmel, You raise me up, Jag fick låna en ängel, Härlig är jorden m.fl.

 

 

På denna sida hittar ni information om mig som musiker.