Bröllop

Planerar du och din partner att gifta er? Grattis! .

 

Vigseln mellan två människor är ett uttryck för kärleken och viljan att dela livet med varandra. Vad vore livet utan musik och vad vore bröllop utan musik. Musik är som pricken över i:et och det är den som kommer att rama in ert bröllop. Vill NI att det skall bli en speciell dag så finns jag här för er. Jag erbjuder er att spela saxofon på ert bröllop under ceremonien. Alla låtar spelas med bakgrundsmusik som jag arrangerat. Vill ni att jag spelar med en organist/pianist så går det naturligtvis alldeles utmärkt.

Vill ni ha det "lilla extra" så kan jag även komponera en "egen" låt för just din älskade som spelas under ceremonin. Oavsett om man väjer att gifta sig genom ett trossamfund eller borgerlig vigsel så finns jag här för er.

Exempel på låtar vid bröllop: Det vackraste, Ännu doftar kärleken, Kärleken förde oss samman, Ljus och värme, I folkviseton, Aldrig ska jag aldrig sluta älska dig, The Rose, Så skimmrande var aldrig havet, Mio min Mio m.fl.

 

VÄLKOMMEN TILL MIN MUSIKER HEMSIDA!

Är du vuxen och vill förverkliga dina drömmar om att lära dig spela saxofon eller klarinett? Eller kanske har du spelat och vill lära dig mer? Tveka inte att ta kontakt med mig. Här

 

På denna sida hittar ni information om mig som musiker.